• Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie
Midesti

Opties voor uw overkapping

Breid uw overkapping nog verder uit met ons uitgebreid assortiment aan opties.
Sluit uw wanden af met onze glazen schuifwanden of bescherm uzelf met onze zonweringen en screens.
Als u naast deze opties nog wat entertainment en comfort wenst, kunt u nog kiezen uit onze domotica, verwarming, infotainment, verlichting én decor.
Kortom, om alle opties te kunnen bezichtigen moet u eenvoudigweg een afspraak maken en onze showroom bezoeken.

Vrijblijvende offerte Showroom
  • Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Zonwering

Onze zonweringen dienen als bescherming tegen de zon en haar UV-stralen, zoals de naam reeds verklapte. Dat is echter niet alles, omdat u controle heeft over de hoeveelheid zonlicht dat u toelaat, doet deze zonwering als het ware dienst als een temperatuurregelaar. Onze zonweringen worden steeds onder uw dakbedekking gemonteerd, zo blijven we beschermd tegen regenachtig weer.

Kies een overkapping die bij uw zonwering past

Screens

Screens delen veel gelijkenissen met de zonweringen, daar zij ook dienen als bescherming tegen zonlicht en UV-stralen. Het grootste verschil zit hem in de montage, screens worden namelijk op de zijwanden gemonteerd.
De perfecte bescherming tegen een laagstaande zon alsook een perfecte optie om voor wat bijkomende privacy te genieten.

Stel al uw vragen over onze screens

Aluminium zijwand

Ontdek de perfecte mix van stijl en functionaliteit met onze vaste aluminium zijwanden. Deze hoogwaardige toevoeging aan jouw buitenruimte biedt duurzaamheid, privacy en bescherming tegen de elementen. Met een strak en modern ontwerp creëer je een eigentijdse look die naadloos aansluit bij jouw terras. Kies voor vaste aluminium zijwanden van Midesti en geniet van het buitenleven in alle comfort en luxe.

Bel nu met onze experts

Polycarbonaat zijwand

Verrijk jouw buitenruimte met onze vaste polycarbonaat zijwanden. Deze hoogwaardige en duurzame toevoeging biedt privacy, bescherming en een stijlvolle uitstraling. Geniet van het buitenleven in alle seizoenen, terwijl je beschermd bent tegen weer en wind. Met de vaste polycarbonaat zijwanden van Midesti creëer je een moderne en functionele buitenruimte waar je comfortabel kunt ontspannen en genieten.

Bezoek nu onze showroom

Spie

Met een polycarbonaat spie zorgt je er niet alleen voor dat je de schuinte van de overkapping opvult, maar je gaat ook de schuine avondval tegenhouden die recht in je ogen schijnt. Hiernaast zul je ook de eerste regenval tegenhouden die vanuit de zijkant in je overkapping valt.

Lees hier onze reviews

Glazen schuifwand

Ervaar de perfecte balans tussen binnen en buiten met glazen schuifwanden van Midesti. Creëer een gezellige en veelzijdige ruimte waar je het hele jaar door kunt genieten van het prachtige uitzicht en de frisse lucht. Onze hoogwaardige glazen schuifwanden bieden de ideale oplossing om jouw terras, balkon of veranda om te toveren tot een gezellige en beschutte oase. Laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden en breng het buitenleven naar binnen met Midesti.

Uw vrijblijvende offerte wacht op u!

Vaste wand

Bij Midesti bieden we vaste kozijn wanden die jouw buitenruimte transformeren in een gezellige en functionele oase. Met onze hoogwaardige materialen en vakmanschap creëren we kozijn wanden die een perfecte harmonie vormen tussen stijl en functionaliteit. Of je nu een extra ruimte wilt creëren om te ontspannen of een beschutte plek om van het uitzicht te genieten, onze vaste kozijn wanden bieden de ideale oplossing.

Vraag nu een gratis offerte aan!
Afspraak maken
Offerte aanvragen