• Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie
Midesti
Ontdek wat onze klanten zeggen 
Reviews over onze kwaliteit en service

Ontdek wat onze klanten zeggen 

Reviews over onze kwaliteit en service

Hieronder vind je een aantal reviews van onze klanten. Zo kan je jezelf een beeld maken van ons werk en wat men over ons te vertellen heeft.

Vrijblijvende offerte Showroom
  • Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie
Midesti outdoor living
4.8
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
herwig smoldersherwig smolders
19:47 16 Aug 23
top firma ik had een lek tussen afdak en muur ze hebben het heel snel kommen herstellen super service 👍
saartje reekmanssaartje reekmans
13:11 16 Aug 23
Hans VerdonckHans Verdonck
11:36 06 Aug 23
Zeer positieve ervaringen: sterke prijsofferte, alles volgens afspraak, duidelijke uitleg (telefonisch, in de showroom, ter plaatse), tijdens de plaatsing werden kosten noch moeite gespaard om deze correct en secuur uit te voeren, erg vriendelijke medewerkers. Samengevat: aanrader!
Joran FrederickxJoran Frederickx
09:00 31 Jul 23
Tweede keer dat ik gebruik maak van midestiSuper vriendelijk en correct in afspraken en goede afwerkingEerste was een overkapping en nu sinds gisteren dicht gemaakt
Manu FilipponeManu Filippone
13:28 26 Jun 23
Super super tevreden!! Alles heel vlot verlopen vanaf de eerste ontmoeting met deze toppers! Zeker een aanrader!
Stijn BonneuxStijn Bonneux
11:34 24 Jun 23
Ik kan Midesti aan iedereen aanraden. Ze zijn altijd even vriendelijk en snel in hun communicatie. Daarnaast is het werk dat geleverd wordt van goede kwaliteit en zijn ze zeer flexibel en meedenkend met de klant. Over het algemeen dus een heel fijne ervaring!
Izzet KaraguvenIzzet Karaguven
17:12 20 Jun 23
Heel fijne mensen proper afgewerkt en op tijd gekomen
Recep Yigit KucukRecep Yigit Kucuk
13:32 11 Dec 22
Ik heb een tijdje geleden een overkapping laten zetten aan Midesti. De zaakvoerder was vanaf het begin zeer behulpzaam en heeft me goed begeleid bij het maken van de juiste keuzes. De installatie verliep ook zeer vlotjes en op afgesproken datum.Het beste aan het bedrijf vond ik de after service. Ik ben nog gisteren gecontacteerd met de vraag of alles in orde is.Midesti is zeker en vast een aanrader! ik wens het bedrijf nog veel succes.
Eddy SchrijversEddy Schrijvers
11:23 11 Dec 22
Vriendelijke en behulpzame verkoper. Professionele uitleg en goede afspraken. Snelle levering van degelijke materialen voor 2 schuifvensterwanden. Goede service na verkoop.
Kasim KuruKasim Kuru
19:11 10 Dec 22
Hele mooie afwerking en beste service. Hebben alles perfect afgewerkt en heel proper achtergelaten.
Sumeyye OzturkSumeyye Ozturk
19:10 10 Dec 22
Bedankt voor mijn super mooie terras! 😍
Gökhan ÖztürkGökhan Öztürk
15:34 03 Nov 22
Zeer betrouwbare en vriendelijke mensen we zijn tevreden over onze overkapping.
js_loader

Midesti outdoor living

Bij Midesti streven we altijd naar uitmuntendheid in kwaliteit en service. Maar geloof ons niet zomaar op ons woord – lees wat onze tevreden klanten zeggen over hun ervaringen met ons.

Op onze Review-pagina kun je een verzameling authentieke en betrouwbare beoordelingen vinden van klanten die al hebben gekozen voor onze outdoor living oplossing. Deze reviews bieden inzicht in de kwaliteit van onze producten, de deskundigheid van ons team en de tevredenheid van onze klanten.

meer veranda's

Waarom zijn reviews belangrijk?

Wat maakt onze Review-pagina zo waardevol? Ten eerste zijn al onze reviews afkomstig van echte klanten die hun oprechte mening delen. Dit helpt potentiële klanten om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van hun veranda leverancier. Ten tweede bieden de reviews een breed scala aan perspectieven en ervaringen, waardoor je een compleet beeld krijgt van wat je kunt verwachten bij het werken met Midesti.

We zijn trots op onze positieve feedback en de vele tevreden klanten die we hebben mogen bedienen. Onze Review-pagina is een bewijs van ons toegewijde team, dat er altijd naar streeft om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Bezoek nu onze showroom

Positief of negatief, elke mening telt!

Bij Midesti geloven we in transparantie en eerlijkheid, daarom publiceren we zowel positieve als constructieve feedback. We gebruiken deze feedback om onszelf voortdurend te verbeteren en onze diensten aan te passen aan de behoeften van onze klanten.

We nodigen je van harte uit om onze Review-pagina te bezoeken en de ervaringen van onze klanten te ontdekken. Neem de tijd om te lezen wat anderen te zeggen hebben over Midesti en hoe wij hen hebben geholpen bij het realiseren van hun pergola dromen.

Bel nu met onze experts

Lees nu onze reviews

Bij Midesti hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten en staan we altijd open voor feedback. Heb je zelf ervaring met onze producten en service? Aarzel dan niet om je eigen review achter te laten op onze Review-pagina.

Bij Midesti zorgen we ervoor dat jouw ervaring met ons van begin tot eind uitzonderlijk is. Neem vandaag nog een kijkje op onze Review-pagina en ontdek waarom klanten voor Midesti kiezen voor hun pergola behoefte.

Vraag nu een gratis offerte aan!
Afspraak maken
Offerte aanvragen