Midesti
Midesti,
outdoor living experts.

Midesti,
outdoor living experts.

Midesti is een concept dat ontstaan is toen onze oprichter zich verdiepte in verschillende levensstijlen en leefgewoonten geïnspireerd door allerlei culturen. Hierbij groeide een passie waaruit even later Midesti geboren werd, een outdoor living concept waarbij het thuisgevoel verbonden wordt met de buitenwereld.

Vrijblijvende offerte Showroom

Verbonden met de natuur, Geworteld in emotie

Bij Midesti outdoor living geloven we in de kracht van de natuur en de diepgaande emoties die het kan oproepen. We streven ernaar om buitenruimtes te creëren die een harmonieuze verbinding tot stand brengen tussen mensen en de natuurlijke omgeving. Onze ontwerpen zijn doordrenkt van zintuiglijke ervaringen die de schoonheid van de natuur omarmen en tegelijkertijd een diepe emotie oproepen bij degenen die ze betreden.

Wij nodigen  je uit om de kracht van natuur en emotie te ontdekken in jouw buitenruimte. Laat ons je begeleiden op een reis vol inspiratie en verwondering, waarbij we jouw dromen omzetten in een betoverende werkelijkheid. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar hoe we de natuur tot leven kunnen brengen en emoties kunnen koesteren in jouw buitenruimte.

Contacteer Midesti

Een brede kijk…

Midesti is gespecialiseerd in leefruimtes van alle soorten; zoals veranda’s, overkappingen, pergola’s. Elk met hun eigen unieke karakteristieken en bijhorende opties. Zo bieden we ook glazen schuifwanden, zonweringen, screens en lamellen daken aan.

Wie bij ons terechtkomt, zal niet enkel van kwalitatieve producten voorzien worden, wij geloven erin dat de dienstverlening veel verder gaat. Wij denken met u mee en samen komen we dan tot een oplossing waar u nog jarenlang van zult genieten.

Vraag je offerte aan

Vakmanschap en passie voor buitengewone buitenruimtes

Bij Midesti zijn we gepassioneerd door het creëren van buitengewone buitenruimtes die de zintuigen prikkelen en de levensstijl van onze klanten verbeteren. Met jarenlange ervaring en vakmanschap in ons DNA streven we ernaar om de verwachtingen te overtreffen en unieke ontwerpen te realiseren die zowel functionaliteit als esthetiek omarmen.

Onze buitenruimtes dienen als oases van rust en harmonie, waar je kunt ontsnappen aan de hectiek van het dagelijks leven. Het geluid van kabbelend water, de geur van bloeiende bloemen en de warme gloed van de zon zorgen voor een betoverende omgeving die rust en sereniteit bevordert. Of je nu op zoek bent naar een plek om te mediteren, te ontspannen met een goed boek of qualitytime door te brengen met dierbaren, onze ontwerpen creëren een atmosfeer die je innerlijke rust en welzijn stimuleert.

Klik hier voor meer inspiratie

Maatwerkoplossingen voor jouw buitenleven

Bij Midesti outdoor geloven we in maatwerkoplossingen die perfect aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten. Of het nu gaat om het creëren van een ontspannen loungeplek, een gezellige eethoek of een inspirerende buitenwerkruimte, we werken nauw samen met onze klanten om hun visie werkelijkheid te laten worden. Onze toegewijde experts begeleiden het hele proces, van ontwerp tot installatie, en zorgen voor een naadloze en bevredigende ervaring.

Vraag je gratis offerte aan

Kwaliteit en duurzaamheid, geworteld in onze kernwaarden

Bij Midesti streven we naar excellentie in elk detail. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen die duurzaamheid en langdurige schoonheid garanderen. Ons team van vakbekwame professionals zet zich in voor vakmanschap en zorgvuldige aandacht voor elk project. We streven naar duurzame oplossingen die de impact op het milieu minimaliseren en tegelijkertijd een langdurige investering vormen voor onze klanten.

Lees nu wat men over ons schrijft

Partnerschap en klanttevredenheid

Bij Midesti geloven we in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten. We zien elke klant als een partner en streven naar 100% klanttevredenheid. Ons team staat altijd klaar om te luisteren, te adviseren en te ondersteunen, vanaf het eerste contact tot lang nadat het project is voltooid. Jouw tevredenheid en het realiseren van jouw buitenwoondromen staan bij ons centraal.

Bezoek onze showroom

Ontdek de Midesti-ervaring

Bij Midesti outdoor living nodigen we je uit om de Midesti-ervaring te ontdekken. Blader door onze inspirerende portfolio van voltooide projecten en laat je inspireren door de mogelijkheden voor jouw buitenruimte. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen kunnen we jouw visie omzetten in een adembenemende realiteit.

Vraag je offerte aan
Afspraak maken
Offerte aanvragen