• Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie
Midesti
Screens
Optimale bescherming en privacy met stijlvolle functionaliteit

Screens

Optimale bescherming en privacy met stijlvolle functionaliteit

Midesti, dé specialist in screens voor jouw woning of bedrijf. Onze hoogwaardige screens combineren optimale zonwering, privacy en stijlvolle functionaliteit om jouw leefomgeving te verbeteren. Met een uitgebreid assortiment aan zonnescreens bieden wij op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij jouw specifieke behoeften. Lees verder om meer te ontdekken over de voordelen, kenmerken en maatwerkmogelijkheden van zonnescreen oplossingen.

Vrijblijvende offerte Showroom
  • Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Screens

Screens delen veel gelijkenissen met de zonweringen, daar zij ook dienen als bescherming tegen zonlicht en UV-stralen. Het grootste verschil zit hem in de montage, Zonnescreens worden namelijk op de zijwanden gemonteerd.
De perfecte bescherming tegen een laagstaande zon alsook een perfecte optie om voor wat bijkomende privacy te genieten.

Stel al uw vragen

Voordelen van Screens

Zonnescreens bieden talloze voordelen voor jouw woning of bedrijf. Ze zorgen voor effectieve zonwering, waardoor je kunt genieten van een aangename temperatuur binnenshuis en tegelijkertijd energie kunt besparen. Onze screens verminderen de zonnewarmte en de schittering, terwijl ze het zicht naar buiten behouden. Daarnaast bieden ze een hoge mate van privacy door inkijk van buitenaf te beperken. Screens zijn ook effectief in het filteren van schadelijke UV-stralen, waardoor ze jouw interieur en meubels beschermen tegen verkleuring en veroudering.

Bekijk hier onze realisaties

Kenmerken en Maatwerkopties van Screens

Bij Midesti begrijpen we dat elke woning en situatie uniek is. Daarom bieden we een breed scala aan kenmerken en maatwerkopties voor onze zonnescreens. Je kunt kiezen uit verschillende typen screens, zoals standaard screens, windvaste screens en ritsscreens, afhankelijk van jouw specifieke behoeften. Daarnaast bieden we een ruime keuze aan kleuren en stoffen, zodat je de screen kunt afstemmen op de stijl van jouw woning. Onze screens worden vakkundig op maat gemaakt en zorgvuldig geïnstalleerd om de perfecte pasvorm en optimale functionaliteit te garanderen.

Bezoek nu onze showroom

Duurzaamheid en Kwaliteit van Midesti

Bij Midesti streven we naar duurzaamheid en kwaliteit in al onze producten. Onze zonnescreens zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en lang meegaan. Ze zijn eenvoudig te bedienen en vereisen weinig onderhoud. Ons team van ervaren professionals zorgt voor een nauwkeurige installatie en een uitstekende service, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw screen.

Lees hier onze reviews

Bij je overkapping

Screens bieden diverse voordelen voor jouw overkapping. Ze zorgen voor effectieve zonwering, waardoor je kunt genieten van aangename temperaturen, zelfs op hete zomerdagen. Daarnaast verminderen screens de schittering van de zon, waardoor je comfortabel kunt ontspannen en genieten van jouw buitenruimte. Zonnescreens bieden ook een hoge mate van privacy, waardoor je ongestoord kunt genieten van jouw overkapping zonder nieuwsgierige blikken van buitenaf. Bovendien beschermen screens tegen insecten en vuil, waardoor jouw overkapping schoon en vrij blijft van ongewenste elementen.

Bekijk hier alle promoties

Bij je lamellen overkapping

Je overkapping met lamellen zorgt ervoor dat je onder elke omstandigheid kunt genieten van de zon. Met screens kun je nu niet alleen de bovenzijde van je overkapping controleren maar nu ook de voor- en zijkanten van je overkapping. Zo zorg je ervoor dat je te allen tijde volledig kunt genieten van je overkapping. Niet alleen zorgen deze zonnescreen ervoor dat je het zonlicht weghoudt, ze verhogen ook de privacy onder je overkapping en houdt spatregen en insecten uit je overkapping.

Stel al uw vragen

Neem contact op en ervaar de voordelen van onze screens

Ben je klaar om te profiteren van de voordelen van zonnescreens voor jouw woning of bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Ons team staat klaar om jouw wensen te bespreken, je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en een op maat gemaakte screen oplossing te bieden die perfect aansluit bij jouw behoeften. Kies voor Midesti en geniet van optimale bescherming, privacy en stijlvolle functionaliteit met onze hoogwaardige screens.

Vraag nu uw offerte aan!
Afspraak maken
Offerte aanvragen