• Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie
Midesti
Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden

Komt er te veel koude lucht en regen binnen? Maak je geen zorgen, Midesti kan helpen! Met onze hoogwaardige glazen schuifwanden heeft u geen last van tocht en koude wind – nu kunt u het hele jaar door genieten van buiten zijn.

Vrijblijvende offerte Showroom
  • Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Glazen schuifwanden in uw houten overkapping

Is je houten overkapping of veranda ook toe aan een opknapbeurt of ben je het zat om telkens keer weer je loungeset te moeten poetsen. Dan kan een glazen schuifwand de oplossing zijn.

Je zorgt er niet alleen voor dat je nu alle seizoenen kunt genieten van je overkapping, maar nu zorg je er ook voor dat het altijd droog en proper blijft binnen.

Bezoek nu onze showroom

Versier uw overkapping met uw

glazen schuifwanden

Een glazen schuifwand biedt veel voordelen als het gaat om het creëren van een stijlvolle, moderne ruimte. Of je het nu gebruikt om een open-concept ruimte te creëren of om meer privacy te creëren, schuifwanden zijn een veelzijdige oplossing. In deze post zullen we de voordelen van een glazen wand bespreken en laten zien waarom je er een glazen schuifwand zou willen toevoegen aan je veranda, overkapping of andere woonruimte.

Bekijk hier onze realisaties voor meer inspiratie

Helder glas of getint glas?

Een getinte glazen schuifwand is een geweldige manier om privacy te creëren in een ruimte. De getinte glazen schuifwand kan het licht filteren, waardoor er minder zonlicht in de ruimte wordt toegelaten. Dit betekent dat er minder warmte in de ruimte wordt opgeslagen en dit resulteert in lagere energiekosten.

Met de heldere glazen zul je al je uitzicht behouden in je tuin en kun je hier meer van genieten. Natuurlijk heb je dan wel minder privacy en zal het minder warmte binnenhouden dan het getint glas.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan !

Voordelen van uw glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden bieden vele voordelen en mogelijkheden. Ze zijn gemakkelijk te installeren, eenvoudig aan te passen, stijlvol, energie-efficiënt en kosteneffectief. Een glazen schuifwand voor veranda of overkapping is ook erg veilig en duurzaam, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Als je op zoek bent naar een flexibele en stijlvolle oplossing voor het verdelen van je ruimte, dan zijn schuifwanden een geweldige optie.

Bekijk nu onze realisaties !

Voordelen van glazen schuifwanden

Glazen wanden bieden talloze voordelen voor jouw buitenruimte. Ten eerste creëren ze een open en lichte sfeer, waarbij natuurlijk licht de ruimte binnenstroomt en een gevoel van ruimtelijkheid en vrijheid creëert. Daarnaast bieden schuifwanden bescherming tegen weerselementen zoals wind, regen en kou, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van jouw buitenruimte. Verder zorgen ze voor geluidsisolatie, privacy en veiligheid, terwijl je toch kunt blijven genieten van het prachtige uitzicht op jouw tuin of omgeving.

Bekijk nu onze promoties

Kenmerken en opties van glazen schuifwanden

Bij Midesti begrijpen we dat elke buitenruimte uniek is, daarom bieden we een breed scala aan kenmerken en opties voor glazen schuifwanden. Onze schuifwanden zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder aluminium en staal, met verschillende afwerkingen en kleuren om perfect aan te sluiten bij jouw smaak en stijl. Je kunt kiezen tussen enkele, dubbele of meervoudige schuifpanelen, afhankelijk van de gewenste functionaliteit en ruimte-indeling. Daarnaast bieden we ook aanvullende opties zoals tochtstrips, deurgrepen, meenemers of steellook strips om het gebruiksgemak te vergroten.

Bezoek zeker eens onze showroom

Toepassingen van glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden zijn veelzijdig en geschikt voor verschillende toepassingen. Of je nu jouw terras wilt vergroten, een serre wilt creëren, jouw zwembadruimte wilt afsluiten of een luxe buitenruimte wilt creëren voor jouw horecaonderneming, schuifwanden bieden de perfecte oplossing. Ze kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in nieuwe of bestaande constructies en passen bij diverse architecturale stijlen. Met glazen schuifwanden kun je jouw buitenruimte naar wens aanpassen en optimaal benutten.

Lees hier alles over ons

Duurzaamheid en kwaliteit van Midesti

Bij Midesti streven we naar duurzaamheid en kwaliteit in al onze producten. Onze glazen schuifwanden zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen die bestand zijn tegen weersinvloeden en lang meegaan. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en behouden hun functionaliteit en esthetiek in de loop der jaren. Bovendien werken we samen met ervaren professionals die zorgen voor een nauwkeurige installatie en een uitstekende service.

Vraag nu gratis een offerte aan

Neem contact op en transformeer jouw buitenruimte

Ben je klaar om jouw buitenruimte te transformeren met glazen schuifwanden van Midesti? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek de vele mogelijkheden die schuifwanden bieden. Ons team staat klaar om jouw wensen te bespreken, je te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes en de perfecte schuifwanden voor jouw buitenruimte te realiseren. Laat jouw dromen werkelijkheid worden met Midesti.

Neem contact met onze experts
Afspraak maken
Offerte aanvragen