• Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie
Midesti

Veranda’s

Uw woonruimte uitbreiden zonder gigantische bouwplannen te moeten voorstellen? De veranda is dan het geschiktst voor u. Met onze veranda heeft u niet alleen een volledige nieuwe leefruimte, maar ook een esthetisch element om uw huis nog mooier te maken.
Elk huis heeft een veranda dat perfect in het plaatje past, dankzij ons uitgebreid aanbod zal u ongetwijfeld vinden wat u zoekt.

Vrijblijvende offerte Showroom
  • Montage in heel België
  • Showroom op toplocatie
  • Snelle levertermijnen
  • 10 jaar fabrieksgarantie

Constructie voor het leven

Hetgeen Midesti veranda’s onderscheidt van de rest is onze selectie aan hoogkwalitatieve materialen die niet zomaar verkrijgbaar zijn. Ons hoogwaardig aluminium is nog sterker en duurzamer, zonder afbreuk te doen de voordelen van aluminium zoals het licht karakter.
Onze profielen zijn moduleerbaar en uitbreidbaar tot maar liefst 6 meter, voor een naadloos effect. Want dat oogt natuurlijk een stuk mooier.

Daarnaast heeft u bij Midesti ook nog eens keuze uit een kristalheldere glazen dak of een budgetvriendelijke polycarbonaat dak. Onze daken gaan vanzelfsprekend even lang mee als onze metalen constructie, u zult dus geen moment in de regen moeten zitten.

Doe wat inspiratie op

Veranda’s op maat

Om deze belofte te kunnen onderbouwen werken we enerzijds met de grootste merken in de markt waaronder Renson. Daarbovenop hebben we voor projecten die nog dat beetje extra willen ook producten die we volledig op maat maken. Door zelf te produceren kunnen we met trots een 100% kwaliteitsgarantie behouden.

Wij moedigen u aan om gewaagde keuzes te maken, daar geen enkel project onmogelijk is voor het ervaren team van Midesti. Durf maar ‘out of the box’ te gaan met kleuren, stijlen en gadgets.  U kan kiezen uit talloze hightech zoals domotica, infotainment, verlichting en decor. U droomt, wij maken het waar.

Zet de eerste stap naar je droomveranda
Afspraak maken
Offerte aanvragen