Midesti

Glazen schuifwanden

Komt er te veel koude lucht en regen binnen? Maak je geen zorgen, Midesti kan helpen! Met onze hoogwaardige glazen schuifwanden heeft u geen last van tocht en koude wind – nu kunt u het hele jaar door genieten van buiten zijn.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan !

Glazen schuifwanden in uw houten overkapping

Is je houten overkapping ook toe aan een opknapbeurt of ben je het zat om telkens keer weer je loungeset te moeten poetsen. Bekijk nu de glazen wanden van Midesti.

Je zorgt er niet alleen voor dat je nu alle seizoenen kunt genieten van je overkapping, maar nu zorg je er ook voor dat het altijd droog en proper blijft binnen.

Bezoek nu onze showroom

Helder glas of getint glas?

Een getinte glazen schuifwand is een geweldige manier om privacy te creëren in een ruimte. De getinte glazen schuifwand kan het licht filteren, waardoor er minder zonlicht in de ruimte wordt toegelaten. Dit betekent dat er minder warmte in de ruimte wordt opgeslagen en dit resulteert in lagere energiekosten.

Met de heldere glazen zul je al je uitzicht behouden in je tuin en kun je hier meer van genieten. Natuurlijk heb je dan wel minder privacy en zal het minder warmte binnenhouden dan het getint glas.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan !

Voordelen van uw glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden bieden vele voordelen en mogelijkheden. Ze zijn gemakkelijk te installeren, eenvoudig aan te passen, stijlvol, energie-efficiënt en kosteneffectief. Ze zijn ook erg veilig en duurzaam, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. Als je op zoek bent naar een flexibele en stijlvolle oplossing voor het verdelen van je ruimte, dan zijn glazen schuifwanden een geweldige optie.

Bekijk nu onze realisaties !