• Montage in heel België
 • Showroom op toplocatie
 • Snelle levertermijnen
 • 10 jaar fabrieksgarantie
Midesti
Bouwpakketten voor glazen wanden, overkappingen en screens: 
Creëer jouw eigen buitenparadijs!

Bouwpakketten voor glazen wanden, overkappingen en screens:

Creëer jouw eigen buitenparadijs!

Welkom op de pagina van Midesti waar je alles kunt ontdekken over onze bouwpakketten voor glazen wanden, overkappingen en screens. Met onze hoogwaardige bouwpakketten geven we jou de mogelijkheid om zelf jouw droomproject te realiseren en een prachtige buitenruimte te creëren.

Vrijblijvende offerte Showroom
 • Montage in heel België
 • Showroom op toplocatie
 • Snelle levertermijnen
 • 10 jaar fabrieksgarantie

Glazen wand bouwpakketten:

Onze glazen wand bouwpakketten zijn perfect voor het creëren van een stijlvolle en functionele ruimte in jouw buitenomgeving. Met hoogwaardige materialen en eenvoudige installatie-instructies bieden we jou alle benodigdheden om jouw glazen wand project tot een succes te maken. Of je nu een terras, veranda of balkon wilt afsluiten, onze glazen wand bouwpakketten zorgen voor een naadloze integratie met jouw bestaande architectuur en bieden een prachtig uitzicht op jouw omgeving.

Uw terrasoverkapping uitbreiden met onze opties

Overkapping Bouwpakketten:

Met onze overkapping bouwpakketten kun je jouw buitenruimte omtoveren tot een comfortabele en beschutte plek waar je het hele jaar door van kunt genieten. Onze bouwpakketten zijn ontworpen met oog voor kwaliteit en duurzaamheid, en bieden een solide basis voor jouw overkapping. Of je nu een gezellige loungeplek, een buitenkeuken of een speelruimte wilt creëren, onze overkapping pakketten bieden de perfecte oplossing. Met verschillende stijlen, maten en opties kun je jouw overkapping volledig aanpassen aan jouw wensen en behoeften.

Bekijk hier onze realisaties

Overkapping Bouwpakketten:

Onze overkappingen worden binnen de 2 weken geleverd indien het een standaardkleur is.

Ze worden gratis geleverd binnen een straal van 100 km.

Je ontvangt hierbij een montage handleiding samen met de nodige instructies!

over ons

Screen Bouwpakketten:

Wil je genieten van privacy, bescherming tegen de zon en insecten, maar ook van een open en luchtig gevoel? Dan zijn onze screen bouwpakketten de ideale keuze. Met hoogwaardige materialen en slimme technologie bieden onze screen bouwpakketten optimale bescherming en comfort. Of je nu een screen wilt installeren bij jouw veranda, terrasoverkapping of balkon, onze bouwpakketten zijn eenvoudig te monteren en bieden een naadloze integratie met jouw buitenruimte. Geniet van de perfecte balans tussen privacy en een onbelemmerd uitzicht met onze screen pakketten.

Uw vrijblijvende offerte wacht op u!

Screen Bouwpakketten:

Onze screens worden binnen de 5 weken geleverd.

Ze worden gratis geleverd binnen een straal van 100 km.

Je ontvangt hierbij een montage handleiding samen met de nodige instructies!

Onze reviews

Voordelen van Onze Bouwpakketten:

 • Hoogwaardige materialen: Onze bouwpakketten worden geleverd met materialen van de hoogste kwaliteit, zodat je kunt vertrouwen op een duurzaam resultaat.
 • Eenvoudige installatie: Onze bouwpakketten zijn ontworpen met het oog op eenvoudige installatie. Met gedetailleerde instructies en ondersteuning tijdens het proces kun je zelf jouw project realiseren.
 • Maatwerkopties: We begrijpen dat elk project uniek is. Daarom bieden we maatwerkopties voor onze bouwpakketten, zodat je jouw buitenruimte volledig kunt aanpassen aan jouw wensen.
 • Betaalbaarheid: Onze pakketten bieden een betaalbare oplossing voor het creëren van jouw ideale buitenruimte. Bespaar op kosten zonder in te leveren op kwaliteit en functionaliteit.
promoties

Bestel nu!

Waar wacht je nog op? Ontdek onze bouwpakketten voor glazen wanden, overkappingen en screens en begin vandaag nog met het realiseren van jouw eigen buitenparadijs. Neem contact met ons op voor meer informatie, vraag een offerte aan en laat je inspireren door de eindeloze mogelijkheden van onze pakketten. Met Midesti wordt jouw buitenruimte een plek waar je kunt ontspannen, genieten en tot rust kunt komen, het hele jaar door!

Bel nu met één van onze experts
Afspraak maken
Offerte aanvragen