Wist je dat je tot 75% meer geniet van uw tuin met een terrasoverkapping of Veranda. Het zorgt er niet alleen voor dat je huis er nu moderner en strakker uit zal zien. Ook creëer je een buitenruimte die je nu alle 4 de seizoenen kunt gebruiken. Statistieken tonen aan dat je veel meer uit je huis kunt halen met een juiste Overkapping aan je huis. Hiervoor heb je de keuze tussen verschillende modellen, daken en budgetten. Midesti biedt een veranda aan voor elk budget en maat. Hiervoor is het best om eens een afspraak te maken voor een bezoekje aan de showroom.

Gelukscomfort

Door het extra ruimte dat u creëert in uw stukje natuur zorg je er automatisch voor dat je sneller in contact geraakt met uw tuin. Dit zorgt ervoor dat je meer kunt genieten van het frisse lucht en de stress en drukte van de dag sneller kunt achterlaten. Je kunt nu ook alle seizoenen genieten van uw overkapping door deze bijvoorbeeld te sluiten met Glazen schuifwanden of screens. Het effect dat een strakke overkapping geeft aan de uitstraling van je huis geeft je ook altijd een gelukzalige gevoel.

Comfort

Je gaat nu niet alleen meer kunnen genieten van uw tuin ook het comfort buiten zal voor u gemakkelijker zijn. Je kunt nu je tuinmeubel ook drooghouden binnen je overkapping. Je hebt ook meer ruimte dus meer plaats om samen met je familie te genieten van je tuin.

Gespendeerde tijd in uw tuin tijdens de Winter

Vanzelfsprekend spendeer je meer tijd tijdens de winter buiten in je overkapping. Je hier kiezen tussen een open overkapping of een gesloten veranda waar je dan niet alleen droog in kunt zitten maar het ook warmer in hebt.

Waarde van je huis

Je gat automatisch je huiswaarde verhogen met minimaal 2,5 maal je investeringsbedrag. Je zorgt voor extra ruimte, een mooier gezicht en met duurzaam materiaal is een overkapping altijd voordelig voor u en uw huis.