Midesti

Uw unieke Pergola
op maat!

Pergola’s verlengen het genot van zitten in uw tuin aanzienlijk en staan u toe om meer dagen in het jaar buiten door te brengen. Daar waar een veranda in principe een woonuitbreiding is creëert een pergola een geheel nieuwe buitenruimte.

In combinatie met een veranda zorgt de pergola voor een stijging in monetaire waarde alsook uniformiteit in uw exterieur.

Zet nu de eerste stap voor uw pergola

Pergola’s met high-tech opties

Ook hier zeer zijn de mogelijkheden oneindig. Vrijwel elk idee is eenvoudig realiseerbaar door Midesti, dus voel u vrij om uw fantasie de vrije loop te laten gaan. Pergola’s dienen in principe hetzelfde doel als een veranda, een comfortabele leefruimte creëren in de tuin.

Op basis van uw gebruiksdoeleinden zullen we uw droompergola uitwerken, bouwen en vakkundig monteren. Nadien hoeft u enkel nog te genieten van de complimenten die ongetwijfeld zullen volgen.

Bezoek nu onze showroom !

Geniet nu van uw pergola

Investeer in uw geluk en daarmee ook in uw toekomst. De momenten die u zal beleven in uw pergola zullen onvergetelijk zijn, denk maar aan tuinfeestjes en gezellige avonden met familie en vrienden. Volledig beschermd van weer en wind uiteraard

Bekijk hier onze realisaties !