Midesti

Wat zijn onze opties?

Midesti beschikt over verschillende soorten van lamellen overkappingen. Hierbij willen wij elke budget kunnen dienen en iedereen helpen om hun tuin te sieren met een lamellen overkapping. Dankzij de zware profielen en sterke motoren achter het systeem zijn de lamellen daken wel prijziger dan een standaard overkapping. Maar wat zijn de verschillen in de systemen en waar zijn ze nu toepasselijk?

Wij gaan u proberen zo goed mogelijk hierbij te helpen.

Klik hier voor uw vrijblijvende offerte !

Renson : Algarve

Met de strakke design en elegante profielen willen wij u kennis laten maken met de Algarve overkapping.

De lamellen kunnen roteren tot en met 150°. Hierdoor kun je elke moment van de dag de zonlicht goed opvangen.

Deze worden kunnen in één stuk geproduceerd van 6 meter breedte op 4 meter diepte en worden op maat geproduceerd. Je hebt hier een maximale doorloop hoogte van 2m 80.

Wat de kleuren betreft biedt Midesti alle RAL-kleuren aan zodat u zeker de kleur kan vinden die bij uw woning mooi aansluit.

Bekijk onze homepagina voor meer informatie !

Renson : Camargue

Een overkapping waarbij je alles kunt implementeren zonder met een stoer design. De Camargue overkapping is waar jij naar op zoek bent.

Met de bredere profielen zijn de overkapping nog steviger en krachtiger dan de Algarve. De leukste voordeel is dat je naadloos alles in de profielen verwerkt krijgt.

De Camargue is zo opgesteld dat je alle zij-elementen kunt bestellen en deze volledig in het profiel verwerkt worden zonder dat er schroeven of kastjes zichtbaar zijn.

Spreek nu met onze experts voor meer informatie !

Renson: Camargue Sky

Alle voordelen van een Camargue maar nu met een volledig openbare dak en extra technologische snufjes. Het allerbeste wat Renson te bieden heeft voor uw huis.

De Camargue Sky zorgt voor een roterende en uitschuifbaar dak met de speciale S – drive technologie.

Alle kabels en schroefjes zijn ook hier naadloos afgewerkt en dankzij de stoere aluminium profielen zorgt je voor een visuele meesterwerk in je tuin.

Niet alleen is de sky constructief een meesterwerk maar de technologie erachter is ook van een niet te evenaren niveau. Met de Renson app bedien je uw dak en zorg je voor een eigen wifi – netwerk onder je overkapping.

Bezoek nu onze showroom !