Midesti

Kies de perfecte terrasoverkapping voor uw woning

Bent u op zoek naar een manier om de leefruimte van uw woning uit te breiden? Een terrasoverkapping is de perfecte oplossing. Niet alleen beschermt het u en uw gezin tegen wisselvallig weer, maar het kan ook stijl, elegantie en functionaliteit toevoegen aan uw leefruimte. Of u nu op zoek bent naar een eenvoudige overkapping ter bescherming tegen zon, regen en wind of iets uitgebreider dat architectonisch belang toevoegt aan uw buitenruimte, dit artikel heeft alle informatie die u nodig hebt.

Het is een spannend project, maar met zoveel keuzemogelijkheden kan het kiezen van de perfecte terrasoverkapping overweldigend zijn. Vrees niet! Deze stap-voor-stap gids zal u helpen de juiste keuze te maken voor uw unieke wensen en behoeften.

Bel nu voor een afspraak bij uw thuis !

Stap 1: Overweeg uw behoeften

Bij het kiezen van een terrasoverkapping is het essentieel dat u nadenkt over uw behoeften en doelstellingen. Vraag uzelf af welk type functie of activiteit de ruimte moet accommoderen? Wilt u privacy van de buren? Zijn er meubels of apparaten die beschermd moeten worden tegen het weer? Bedenk ook hoeveel schaduw of zon u in de ruimte wilt hebben. Als u eenmaal weet wat voor soort dekking nodig is, is het gemakkelijker te bepalen welke stijl en materialen het meest geschikt zijn.

Bezoek onze showroom om eens te voelen aan de overkappingen !

Stap 2: Kies de stijl en kleur

Zodra u weet wat voor soort dekking uw nieuwe terras nodig heeft, is het tijd om na te denken over de stijl en kleur die uw woning esthetisch complimenteert. Tegenwoordig zijn er veel opties beschikbaar variërend van tijdloze, maar elegante stijl tot moderne, strakke modellen die superieure ventilatiemogelijkheden bieden (denk aan lamellendaken) zodat u kan kiezen wanneer u de buitenlucht binnenlaat in uw overkapping. Wat de kleuren betreft biedt Midesti verschillende RAL-kleuren aan zodat u zeker de kleur kan vinden die bij uw woning mooi aansluit.

Kijk verder op onze website voor meer inspiratie !

Stap 3: Kies het materiaal

De volgende stap in het kiezen van de perfecte terrasoverkapping voor uw woning is het selecteren van een materiaal op basis van relevante factoren zoals duurzaamheid en onderhoudsvereisten. Populaire materialen zijn hout en aluminium. Wij staan in voor het optimaliseren van uw leefcomfort. Daarom kiezen wij ervoor om ons aanbod te baseren op aluminium aangezien het veel duurzamer, gebruiks- en onderhoudsvriendelijker is. Daarentegen is hout veel gevoeliger voor weersomstandigheden wat na verloop meer tijd en energie zal kosten om het te onderhouden.

Bel met onze experts voor meer inspiratie !

Stap 4: Vraag uw offerte aan

Klik hier om een offerte aan te vragen. Wij analyseren zorgvuldig uw behoefte en sturen binnen de 1 à 2 werkdagen een offerte door. Ons offerte-aanvraagsysteem is zo eenvoudig mogelijk ontworpen zodat wij over alle nodige informatie beschikken om u een correct geschatte offerte door te sturen. Daarnaast nemen wij zo snel mogelijk contact op zodat er een afspraak geboekt kan worden voor een gratis inmeet waar wij persoonlijk langskomen om uw terras op te meten. Als laatste wordt er een definitieve offerte opgestuurd en na akkoord komt de professionele montageteam langs om uw terrasoverkapping te monteren.

Vraag nu uw offerte aan !

Stap 5: Geniet van uw nieuwe terrasoverkapping

Midesti hecht belang aan uw leefcomfort. Dit wil zeggen dat onze diensten niet stoppen na de plaatsing van uw terrasoverkapping. Met onze after-sales-service nemen wij contact op om uw tevredenheid te meten en staan in voor eventuele nodige onderhoudsdiensten binnen de garantie gedurende 7 jaar.

Leun ontspannen achterover terwijl u geniet van een prachtig uitzicht onder de gezellige beschutting van de perfecte aanvulling – een nieuwe stijlvolle duurzame terrasoverkapping!

Bekijk hier onze realisaties !