Midesti

Een terugblik naar
2022 met Midesti

Op het moment dat we een voet zetten in het nieuw jaar, werpen we toch altijd een blik terug op het afgelopen jaar. 2022 is het jaar dat het concept ‘Midesti’ op voet is gezet. Om 2023 van harte te verwelkomen delen we het kernconcept dat Midesti tot stand heeft gebracht. Midesti is afkomstig van het Italiaans woord ‘mi destino’ wat vertaald wordt als ‘mijn eindbestemming’. Deze krachtige naam drukt ons kernconcept opmerkelijk uit.

Midesti focust zich
op kwaliteit & comfort

Midesti focust zich op kwaliteit en comfort met de verkochten producten en geleverde diensten. Dat betekent dat we klaar staan om onze klanten te begeleiden in hun zoekproces naar het best passend product dat voldoet aan hun wensen en behoeften. Echter, stopt ons proces niet hier en dat is juist hetgeen dat Midesti onderscheidt. Met onze aftersales-service garanderen we onze klanten dat we altijd klaar staan indien ze ons nodig hebben, want voor Midesti is elk realisatie een fragment van haar portfolio.

Hieronder delen we enkele fragmenten uit 2022 en als het Midesti-team wensen we u een schitterend nieuw jaar, waar u boordevolle herinneringen creëert en uiterste kan genieten van elk moment.

Maak een afspraak