• Montage in heel België
 • Showroom op toplocatie
 • Snelle levertermijnen
 • 10 jaar fabrieksgarantie
Midesti

Ga voor een aluminium overkapping van Midesti

Wilt u voor uw buitenruimte een terrasoverkapping van hoogwaardige kwaliteit en in een moderne stijl? Kies er dan voor om een aluminium overkapping op maat te laten maken door Midesti. We snappen als geen ander dat elke woning, en daarmee elke buitenruimte, uniek is. U wilt dan ook dat uw overkapping uw persoonlijk smaak en gevoel voor stijl weergeeft. We luisteren dan ook graag naar uw wensen om zo tot uw droom overkapping te komen.
Interesse in een aluminium overkapping op maat? Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Vrijblijvende offerte Showroom
 • Montage in heel België
 • Showroom op toplocatie
 • Snelle levertermijnen
 • 10 jaar fabrieksgarantie

Lekker genieten van uw tuin of uw terrein

Een aluminium overkapping zorgt ervoor dat u het hele jaar door heerlijk kunt genieten van uw tuin of terrein, ongeacht de weersomstandigheden. Of u nu beschutting zoekt tegen de hete zomerzon, van een lekker lentebriesje wilt genieten of in de herfst de regen voor wilt zien komen; een overkapping zorgt voor de ideale balans tussen binnen en buiten. Al helemaal als u uw aluminium overkapping op maat laat maken. Door te kiezen voor onze vakbekwaamheid en toewijding, zorgen we voor de ideale overkapping die naadloos aansluit bij uw wensen en de stijl van uw huis.

Lekker genieten van uw tuin of uw terrein

Uw perfecte overkapping

Bij Midesti maken we een aluminium overkapping van hoogwaardige kwaliteit met uitstekende poedercoatingen. Bij ons geniet u dan ook van veel uiteenlopende opties. Zo kunt u een vrijstaande aluminium overkapping laten maken, maar u kunt ook een overkapping laten monteren tegen uw gevel. Daarnaast heeft u ook de optie van zonwering, verlichting, terrasverwarmers, glazen schuifwanden en zelfs automatische daken. We integreren het allemaal naadloos in de constructie. U heeft bij ons altijd de keuze voor een kleur naar wens voor uw aluminium overkapping. Daarnaast kunt u ook kiezen uit een polycarbonaat dak of glazen dak.

Vraag nu uw vrijblijvende offerte aan !

Onze voordelen voor u

Wilt u het hele jaar door optimaal van uw buitenruimte genieten? Laat dan een aluminium overkapping op maat maken door Midesti! Bij onze rekent u altijd op de volgende voordelen:

 • Montage in heel België en Zuid-Nederland
 • Showroom op toplocatie
 • Snelle levertermijnen
 • 10 jaar fabrieksgarantie
Bekijk hier onze realisaties

Maak een afspraak

Wilt u een aluminium overkapping om het hele jaar door lekker in de buitenruimte te kunnen vertoeven? Laat uw aluminium overkapping dan op maat maken door Midesti. Maak hiervoor een afspraak of vraag een offerte aan. Heeft u vragen? Of wilt u meer informatie? Bel ons dan gerust op +32 488 57 18 97 of stuur een e-mail naar info@midesti.com. U kunt ook langskomen in onze showroom. Deze vindt u in Genk. Genk is goed te bereiken vanuit regio Hasselt en regio Maastricht.

Maak een afspraak in onze showroom
Afspraak maken
Offerte aanvragen